Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Θα χαμογελάσει η Λιόν;

 
 
Λιόν και Εβιάν διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στην έδρα της πρώτης στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Ligue 1.


Στο κυνήγι της Παρί Σεν Ζερμέν είναι η Λιόν, η οποία φιγουράρει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα λίγες στροφές πριν το τέλος της σεζόν.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το εκτός έδρας 4-2 επί της Ρεμς, με το ενδεχόμενο να σκοράρουν και πάλι πάνω από 2.5 γκολ να προσφέρεται σε απόδοση 2.00 στο πάμε στοίχημα .
Στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια τους έχουν να επιδείξουν τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα σε μιά μέτρια επίδοση, με μία ακόμη επικράτηση να προσφέρεται σε απόδοση 1.25.

Να κάνουν την έκπληξη κόντρα σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας θα προσπαθήσουν από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, με το ενδεχόμενο να αποδράσουν με το τρίποντο από τη Λιόν να προσφέρεται σε απόδοση 13.00.
Υποδεχόμενοι την Μπαστιά δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν και ηττήθηκαν με 2-1, σκορ που προσφέρεται στο 34.00 για να εμφανιστεί υπέρ τους σήμερα.
Με 37 πόντους φιγουράρουν στη 18η θέση της γενικής κατάταξης και είναι από τις ομάδες που καίγονται για βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν να προλάβουν το... τρένο της σωτηρίας, με το ενδεχόμενο να σκοράρουν πρώτοι απόψε να προσφέρεται σε απόδοση 1.18.