Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Μία ακόμη νίκη η Κουόπιο;

Ροβανιέμι και Κουόπιο διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στην έδρα της πρώτης στο πλαίσιο της Veikkausliiga.

Στην 6η θέση της γενικής κατάταξης φιγουράρει η Ροβανιέμι, η οποία έχει συγκεντρώσει 9 βαθμούς μέχρι σήμερα, με το ενδεχόμενο να προσθέσει και σήμερα ακόμα ένα τρίποντο να προσφέρεται σε απόδοση 2.30 στις προβλέψεις στοιχήματος.
Οι γηπεδούχοι ταξίδεψαν την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της Γιάρο και έφυγαν με το νικηφόρο 2-1, σκορ που προσφέρεται στο 9.50 για να εμφανιστεί και σήμερα.
Είχαν προηγηθεί το εκτός έδρας 1-0 επί της Ίλβ καθώς και το 2-0 επί της Χέλσινγκφορς, με το ενδεχόμενο να είναι μπροστά και στα δύο ημίχρονα να προσφέρεται σε απόδοση 3.75.

Στο πέμπτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας έχει φτάσει η Κούπιο, η οποία έχει να επιδείξει δέκα πόντους μέχρι τη δεδομένη χρονική στιγμή, με ένα ακόμα τρίποντο σήμερα να προσφέρεται στο 3.10.
Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τη «βαριά» ήττα με 5-0 από τη Σεϊναγιοέν, με το ενδεχόμενο να σκοράρουν σήμερα οι ίδιοι πάνω από 2.5 γκολ να προσφέρεται σε απόδοση 8.00.
Συνολικά στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους έχουν να επιδείξουν πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, με το ενδεχόμενο να προηγούνται στο σημερινό πρώτο ημίχρονο να προσφέρεται σε απόδοση 3.60.