Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Για το 2/2 οι Μασσαλοί.


Να πάρει κάτι για πρώτη φορά εφέτος θα επιδιώξει η Γκινγκάμπ, υποδεχόμενη τη Μαρσέιγ για την 4η αγωνιστική του Championnat.
Οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις ήττες στα τρία πρώτα ματς του εφετινού πρωταθλήματος, πράγμα που σημαίνει ότι εκπέμπουν «SOS» από νωρίς.
Πιο συγκεκριμένα, ηττήθηκαν με 1-0 στην έδρα της Ναντ, 1-0 στην έδρα τους από τη Λυών και 3-0 στο γήπεδο της Μπαστιά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχουν μάλιστα σκοράρει και κανένα γκολ, μέχρι στιγμής, με το ενδεχόμενο κάτι τέτοιο όχι απλώς να συμβεί σήμερα, αλλά παράλληλα να αποτελέσουν και τη μοναδική ομάδα που θα βρει δίχτυα και να κερδίσουν να προσφέρεται στο 6.00 στο παμε στοιχημα.
Το έργο τους θα είναι δύσκολο για ακόμη μια φορά και γι' αυτό έχουν τη σκέψη ότι τους κάνει και η ισοπαλία, για την οποία προσφέρονται στο 3.40.
Οι φιλοξενούμενοι, με νέο τεχνικό τον Μίτσελ Γκονζάλες, έχουν πάρει τα πάνω τους και πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή ξεσπώντας επί της Τρουά με το εντυπωσιακό 6-0, τη στιγμή που το ενδεχόμενο να πάρουν απόψε ακόμη ένα τρίποντο με διαφορά της τάξης των τεσσάρων ή περισσοτέρων γκολ προσφέρεται στο 17.00.
Είχαν ξεκινήσει με δύο ήττες, με 1-0 στην έδρα τους από την Καέν και με το ίδιο σκορ από τη Ρεμς στο γήπεδο εκείνης.
Για σήμερα είναι το φαβορί και αυτό θα προσπαθήσουν να το αποδείξουν και εμπράκτως, με τη νίκη τους να προσφέρεται στο 1.95, αλλά το ενδεχόμενο να ηττηθούν να προσφέρεται σε απόδοση 4.00.
Η προϊστορία συντριπτικά υπέρ της Μαρσέιγ, με δώδεκα νίκες, έναντι τεσσάρων της Γκινγκάμπ και δύο ισοπαλιών.