Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Δε βρίσκει λόγο να φύγει από τον Παναθηναϊκό ο Μπεργκ.

Απολύτως χαρούμενος είναι στον Παναθηναϊκό ο Μάρκους Μπεργκ, που κάθε άλλο παρά τάσεις φυγής αισθάνεται.
Όσον αφορά στο Euro 2016, το ενδεχόμενο να κατακτήσει η Εθνική Ιταλίας τον τίτλο προσφέρεται σε απόδοση 15.00 στα προγνωστικά στοιχήματος.
Τον ηγέτη του Παναθηναϊκού έχει αποτελέσει τα τελευταία δύο χρόνια ο Μάρκους Μπεργκ, όντας το σημείο αναφοράς στην επίθεση του «τριφυλλιού».
Ενθουσιασμένος δηλώνει ο 29χρονος φορ από τον τρόπο με τον οποίο τον συμπεριφέρονται στους «πράσινους» και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τον οποίο υπέγραψε και νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, τη στιγμή που όσον αφορά στο Euro 2016, το ενδεχόμενο να κατακτήσει η Εθνική Πορτογαλίας το τρόπαιο προσφέρεται στο 21.00.
«Έχω υπογράψει με τον σύλλογο για ακόμα τρία χρόνια. Θα είμαι 32 όταν τελειώσει το νέο μου συμβόλαιο κι αυτό θέλω να γίνει! Αλλά βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι πολύ καλά εδώ. Όχι μόνο στο κλαμπ, αλλά και στη χώρα. Δεν υπάρχει συζήτηση γι αυτό!
Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει σε ένα μεγάλο κλαμπ, να κερδίζει πράγματα, να πετυχαίνει τους στόχους του κι όλα αυτά υπάρχουν στον Παναθηναϊκό. Υπάρχει βέβαια και η οικογένεια μου που είναι απόλυτα ευχαριστημένη.
Να ξέρεις ότι έναν ποδοσφαιριστή μπορεί να τον μεταχειριστούν ορισμένες φορές στην καριέρα του σαν ζώο κι όχι ως άνθρωπο. Στον Παναθηναϊκό αυτό δεν ισχύει!
Ό,τι κάνουν το κάνουν με καρδιά! Δίνουν κίνητρα, ενθαρρύνουν τον παίκτη κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για τις δύο πλευρές προκειμένου να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί για χρόνια» δήλωσε ο Μπεργκ.
Ο Σουηδός προσφέρεται, αυτήν τη στιγμή, στο 67.00 για να κατακτήσει με την Εθνική Σουηδίας το τρόπαιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το καλοκαίρι του 2016.